Aktiviteter

Søsterloge nr. 56 Clementia

Pilevej 8, 4780 Stege

Det bliver et aktivt år i logen. I april bliver de nye embedsmænd indsat for perioden 2017/2019 og der vil også ske udskiftninger i de fleste udvalg.

 

På et af Steges tirsdags markeder, vil logens søstre og brødre også igen i år, være at finde. De mange frivillige vil hjælpe til med opsætning af borde og stole, køre Futte futtoget samt holde styr på ungerne ved de forskellige forlystelser.

 

Og så arbejdes der ivrigt i kulisen med logens kommende loppemarked, der bliver afholdt på Pilevej 8, 4780 Stege.

Søndag den 17 september 2017 fra kl. 10.00-kl.16.00

 

 

Indimellem kan der være foredrag, indlæg eller underholdning af forskellig art enten ved ordens søskende eller ved inviterede gæster. Den selskabelige del af en loge aften er lige så vigtig som mødet i loge salen, da det er her søstrene lærer hinanden at kende.

 

Det er her kimen til gode venskaber bliver lagt.

Nr. 56 Clementia donerede penge til to gode formål

Søsterloge Nr. 56 Clementia i Stege kunne den 27 maj 2016 fejre sin 44 års stiftelsesdag og i den anledning blev der uddelt penge til et par gode formål.

Der blev uddelt kr. 2000 til Dansk folkehjælp, Vordingborg afdeling og herfra deltog formanden Poul Jensen. Der blev ligeledes uddelt et lignende beløb til Dansk Handicap Forbund, Vordingborg

afdeling, som var repræsenteret ved næstformanden Bente Olsen

 

 

Hatte konkurrence i det selskabelige

 

"Ny søstre"´s udvalg havde arrangeret en aften i det selskabelige med 15 fantasifulde hatte !

Onsdag den 2 nov. 2016 var en aften, som mange ældre damer havde set hen til med forvent ning og glæde.

Der var samlet 36 gæster samt logens søstre og der var en dejlig stemning med glade gensyn allerede inden man gik til bords, for at nyde en rigtig julemenu med flæskesteg og dejligt tilbehør og som afslutning ris a la mande med mandelgave. Efter nogle hyggelige timer blev gæsterne kørt hjem af loge søstrene og damerne glæder sig allerede til næste års arrangement.

Ny søster indviet

 

De 8 februar 2017 havde vi den store glæde at kunne fejre invielse af vor nye søster Elna Christiansen. Her sammen med sin proponent

Str. Ceremonimester Dorte Vestergaard. Det blev en dejlig aften og fejret med blomster og taler